KIK VAGYUNK MI ?


Régóta motorozunk és ahogyan teltek éveink, a motorozás lassan szerelmünkké lett. Szerencsések lehetünk, hogy azzal foglalkozunk, ami a hobbink is. A motorozás kikapcsolódás, kaland, kihívás, veszély és nem utolsó sorban egy semmihez sem fogható nagyszerű élmény, életérzés. Szeretnénk ezt, az érzést, lehetőséget minél több embernek átadni.

Cégünk 2003-ban alakult és elsősorban az USA-ból importál motorkerékpárokat, a vadonatújtól az alig használton keresztül az építésre szántig. A motorbeszámítás és a gyors hitelügyintézés megkönnyíti a választást. Kelet-Magyarország legnagyobb használt motorkerékpár kereskedésében, saját motorainkon kivül, bizományos értékesítéssel is foglalkozunk. Tekintse meg készletün-ket!

Érdemes begurulni hozzánk!

 

     
TELEPHELYÜNK   FRISS HÍREINK
 
Telephelyünk Debrecenben, a Mikepércsi út 92. sz. alatt talál-ható. A térkép megjelenítéséhez kattintson ide! Az alábbiakban megtekintheti képeinket:

Kattintson ide a nagyobb képhez! Kattintson ide a nagyobb képhez! Kattintson ide a nagyobb képhez!


 ELKÖLTÖZTÜNK

Sajnos a nehéz gazdasági helyzet minket is utolért. Ezért a cégünk kissebb telephelyre költözött, ahol továbbra is várjuk szerettettel az érdeklödöket és ügyfeleinket. Cím: DEBRECEN HÁRMASHEGY U. 41. (Vámospércsi útból nyillik)

2010.04.08.

Bérlés

Mo.-on csak Nalunk berelhet Harley-Davidsont!!!

2010.09.30.

Forgalomba-helyezés

Bármilyen motort forgalomba helyezünk (Magyarországon és SK, Ro,D, A) amerikai modelleket is

2010.09.30.

TÚRÁK

Túra Bloggal bővült az oldalunk..

2011.05.30.

     
Cím: 4030, Debrecen, Mikepércsi út 92. | Tel.: 20/988-9288 | Fax: 52/437-734
E-mail: bikeman@bikeman.hu | © Bikeman USA Kft. - 2008 - Oldalterv: Pearl Studio