RENDELÉSI FELTÉTELEK

Lehetőség van arra, hogy ha olyan motort szeretnél venni, ami éppen nincs készletünkön, akkor azt megrendelheted. Rendelés esetén, megtudod határozni a típust, évjáratot , vagy akár a felszereltséget ill. színt is. A legnagyobb előnye, ennek a vásárlási formának, hogy kiszámítható. Te tudod, hogy mikor tudsz ráülni a motorra, Mi tudjuk, hogy mikor kapjuk meg a motor teljes vételárat. Így kisebb árréssel dolgozunk, hiszen nem kell kalkulálnunk a hirdetések díjával, illetve kevesebb saját erőt kell mozgósítanunk a vásárlásnál, mivel előleget kapunk.

Tehát, a következő képpen működik a dolog:

Ki kell töltened az alábbi űrlapot, ahol meghatározod, hogy mit szeretnél és mennyiért. Mi kalkulálunk, hogy mi fér bele, majd ajánlatokat küldünk a Te e-mail címedre, hogy válaszd ki a számodra a legmegfelelőbbet. Ha ez sikerült, akkor megkötjük a szerződést és Mi megrendeljük a motort.

 

A MEGÁLLAPODÁS

Itt lefektetjük a motor vételárát, az átadás feltételeit és a műszaki állapotot. Amennyiben a motoron olyan sérülések keletkeznek a szállítás során, melyek nem várhatóak el, úgy az előleg teljes összege visszajár. Pontosan meghatározzuk a műszaki tartalmat. Hiszen, van akinek csak egy blokk és váz kell (építésre), és vannak olyanok is akik, „karcmentes” gépet akarnak (és a kettő között még többen). Tehát előlegként (általában) a motor vételárának a 40%-át kérjük el. A motor megérkezésekor, a megrendelő megtekinti azt és amennyiben olyan sérülések vannak a motoron, melyekről a vevő nem kapott tájékoztatást - vagy nem tudott - úgy a foglaló visszajár. Ha minden rendben, akkor a megrendelő átad, ismét 40%-ot.  Mi vállaljuk a forgalomba helyezést , javítást (ha van ilyen) és a motor átadásakor kérjük az utolsó 20%-ot.


Ez csak egy sematikus példa volt, hiszen minden megrendelést testre kell szabni. Mind más és más! Pl. Az ügyfél hitelt akar felvenni , 1 év garancíát szeretne, motort kell beszámolnunk,  kevesebb pénze van mint  a kezdő 40% vagy kitudja fizetni előre a 100%-ot. Ez mind, befolyásolja az árat.

Kereskedőnek vagy aki már a második motort rendeli, kedvezményt tudunk adni.


A tájékoztató jellegű hiteltáblázat megtekintése >>>MOTOR RENDELÉSE
Kérjük töltse ki az űrlapot!
A (*)-gal ejlölt mezők kitöltése kötelező!

Az Ön neve: (*
Címe: (*
E-mail címe: (*
Telefonszáma: (*
Megjegyzés:  


Milyen motort szeretnél?
  

Típus ( többet is felsorolhatsz ): (*
Évjárat - tól:  
Évjárat - ig:  
Felszereltség: (*
Sérülés: (*


Pénzügyi információk
  

Ár - tól (HUF): (*
Ár - ig (HUF): (*
Hitelt szeretnék felvenni:  
Ennyi előleget tudok adni (HUF):  
További megjegyzések:  
 
 
Cím: 4030, Debrecen, Mikepércsi út 92. | Tel.: 20/988-9288 | Fax: 52/437-734
E-mail: bikeman@bikeman.hu | © Bikeman USA Kft. - 2008 - Oldalterv: Pearl Studio